Nyheter

Vi ses första fredagen i februari 2019!

WinterFunRUn 2018 är över och vi är så galet glada för allt det ljus vi spred tillsammans i stan igår – vilken fest det blev! All kärlek till er som tog er ut i vintermörkret och sprang igår – ni var övergrymma!!!! TACK ❤️

Första fredagen i februari nästa år kommer vi tillbaks och då ska vi gör allt bättre, starkare och varmare. Förbered er redan nu på att lysa upp stan på WinterFunRun 2019 – det här vara bara början! Vårt mål är att alla ska med -företag, föreningar, butiker, krögare. Vi vill skapa ett levande Ängelholm!

Vi hoppas också att Ängelholms kommun, som detta året hjälpte till med ABSOLUT ingenting, kan inse värdet av att ha den här typen av arrangemang i staden och kan se möjligheterna i det för alla!

FÖR ÅTERIGEN – DET ÄR TILLSAMMANS VI LYSER UPP ÄNGELHOLM !!!!❤️🎉🎶

Till artikeln i Helsingborgs Dagblad

Viktiga frågor & vanliga svar

Viktiga frågor

Kan mitt barn springa 1000 meter och jag hinna springa 5 eller 10 k efteråt?
Självklart! Barnen springer först och när alla barn är i mål och vi lottat ut priser till dem är det de vuxnas tur.

Får jag verkligen en pannlampa? Ja, det är sant!

Får jag dessutom glowsticks? Det är sant men känn er fria att uttrycka all er kreativitet & personlighet vad gäller ljus, neon & utstyrsel. På plats kommer du också kunna handla en del roliga gadgets för loppet. Sånt som man kanske bara måste ha som ljusstavar, smink som lyser i mörkret, självlysande skosnören.

Det verkar jobbigt att springa. Kan jag vara med på festen ändå?  Vi har en grym DJ på plats som underhåller vid start och målområdet. Stanna kvar och dansa! Du kan också köpa varm mat och fika där. Eller placera dig utmed banan och heja! En karta med alla aktiviteter publiceras inom kort!

Jag vill kunna slå vad med mina vänner och veta vem som bjuder på festen efteråt – därför är tidtagning viktigt för mig! Självklart kommer vi ha elektronisk tidtagning och nummerlappar med chip. MEN den största vinnaren vi korar är den som lyser mest. Priser lottas även ut bland de vuxna deltagarna.

Vad hände med 18 km? Vi har valt att första året fokusera på att skapa en löparfest som alla kan vara med på och på att göra en riktigt bra bana med roliga överraskningar. Därför håller vi kvar vid sträckorna 1000 meter Superhjälte, 5 km och 10 km.

Tillsammans lyser vi upp Ängelholm!
Välkomna till WinterFunRun

Ungdomar – ni ska också med!

Nu har vi lagt till ungdomspriser för alla upp till 16 år på 5 km och 10 km. Självklart ska ni också vara med på festen!

PRIS 5 KM UNGDOM UPP TILL 16 ÅR

15 november – 31 december ”Earlybirdrabatt” 150:-
1 januari – 1 februari 200:-
Efteranmälan på plats 250:-

PRIS 10 KM UNGDOM UPP TILL 16 ÅR

15 november – 31 december ”Earlybirdrabatt” 250:-
1 januari – 1 februari 300:-
Efteranmälan på plats 350:-

Bra att veta kan också vara att oavsett kön kommer ni att starta tillsammans. Så skriv in hela familjen och kör vinterns grymmaste fredagsmys tillsammans.

Slutligen…det går bra att en förälder följer med barn som är mindre på 1000 meter Superhjälte, utan kostnad.

Alla ska med när vi lyser upp Ängelholm!

Nytt vinterlopp & stadsfest i Ängelholm

Med WinterFunRun vill vi inspirera människor att fortsätta röra sig i vintermörkret. Vi vill också bjuda in till en upplevelse med mat, musik, ljusshow och dans längst banan – mer en stadsfest än bara ett lopp. Alla kan vara med – du kan gå, jogga, sprinta och vinnaren är den som lyser mest i vintermörkret.

Efter loppet firar vi tillsammans med mat och musik nere vid Rönne å.

Missa inte heller 1000 meter superhjälte – loppet för alla upp till 10 år. Vem vill inte göra upploppet längst storgatan utklädd till sin favoritsuperhjälte!?

Vi ses fredagen den 2 februari för 10 km After Work eller kanske 5 km Discodans!

Hälsningar Kitt