Vi ses första fredagen i februari 2019!

WinterFunRUn 2018 är över och vi är så galet glada för allt det ljus vi spred tillsammans i stan igår – vilken fest det blev! All kärlek till er som tog er ut i vintermörkret och sprang igår – ni var övergrymma!!!! TACK ❤️

Första fredagen i februari nästa år kommer vi tillbaks och då ska vi gör allt bättre, starkare och varmare. Förbered er redan nu på att lysa upp stan på WinterFunRun 2019 – det här vara bara början! Vårt mål är att alla ska med -företag, föreningar, butiker, krögare. Vi vill skapa ett levande Ängelholm!

Vi hoppas också att Ängelholms kommun, som detta året hjälpte till med ABSOLUT ingenting, kan inse värdet av att ha den här typen av arrangemang i staden och kan se möjligheterna i det för alla!

FÖR ÅTERIGEN – DET ÄR TILLSAMMANS VI LYSER UPP ÄNGELHOLM !!!!❤️🎉🎶

Till artikeln i Helsingborgs Dagblad

Kommentera