Viktiga frågor & vanliga svar

Viktiga frågor

Kan mitt barn springa 1000 meter och jag hinna springa 5 eller 10 k efteråt?
Självklart! Barnen springer först och när alla barn är i mål och vi lottat ut priser till dem är det de vuxnas tur.

Får jag verkligen en pannlampa? Ja, det är sant!

Får jag dessutom glowsticks? Det är sant men känn er fria att uttrycka all er kreativitet & personlighet vad gäller ljus, neon & utstyrsel. På plats kommer du också kunna handla en del roliga gadgets för loppet. Sånt som man kanske bara måste ha som ljusstavar, smink som lyser i mörkret, självlysande skosnören.

Det verkar jobbigt att springa. Kan jag vara med på festen ändå?  Vi har en grym DJ på plats som underhåller vid start och målområdet. Stanna kvar och dansa! Du kan också köpa varm mat och fika där. Eller placera dig utmed banan och heja! En karta med alla aktiviteter publiceras inom kort!

Jag vill kunna slå vad med mina vänner och veta vem som bjuder på festen efteråt – därför är tidtagning viktigt för mig! Självklart kommer vi ha elektronisk tidtagning och nummerlappar med chip. MEN den största vinnaren vi korar är den som lyser mest. Priser lottas även ut bland de vuxna deltagarna.

Vad hände med 18 km? Vi har valt att första året fokusera på att skapa en löparfest som alla kan vara med på och på att göra en riktigt bra bana med roliga överraskningar. Därför håller vi kvar vid sträckorna 1000 meter Superhjälte, 5 km och 10 km.

Tillsammans lyser vi upp Ängelholm!
Välkomna till WinterFunRun